Vox Tools: App per a cantants

Vox Tools: App per a cantants

App de canto Vox Tools - AppStore
Get it on Google Play

Vox Tools és una App de cant per a cantants, disponible en dispositius portàtils d’Apple (iPod, iPhone i iPad) i Android, creada per millorar o mantenir el teu nivell de tècnica vocal.

Tenim la sort de tenir els coneixements per poder desenvolupar nosaltres directament l’App, pel que podem plasmar exactament tots els nostres coneixements de forma directa, sense desenvolupadors intermediaris, el que garanteix la puresa del seu contingut, ja que ens basem en la nostra experiència com a vocalistes i professors de tècnica vocal. Actualment a Vox Tools pots trobar:

  • Un entrenament guiat, on tu tries l’aspecte de la teva veu que vols treballar. Et costa alliberar les tensions de la teva veu per poder arribar a les notes agudes? Vols aprendre d’una vegada com connectar la teva veu de pit amb la teva veu de cap perquè sembli que la teva veu és una única veu de principi a fi? Aquí trobaràs programes pensats per això i més.
  • Una eina increïblement útil d’entrenament lliure, pensada per als cantants més experts i per a professors de tècnica vocal. Amb ella no tindràs necessitat d’utilitzar un piano, no tindràs més que triar uns pocs paràmetres i Vox Tools començarà a tocar escales a la velocitat que vulguis, amb l’escala que triïs, alliberant-te d’aquesta tasca i poder centrar-te al 100% en el teu entrenament o en el del teu alumne. A causa de la naturalesa portàtil de l’App, podràs fer classe en el lloc que vulguis, sense haver de preocupar-te de si tindràs un piano allà on vagis.
  • D’altra banda podràs trobar eines que sempre són útils, com una gravadora personal, amb la qual podràs gravar el que vulguis i emmagatzemar la teva llista de gravacions, o un piano virtual, per poder trobar les notes d’una cançó, o per comprovar si estàs fent la nota correcta.

Recorda que ens encanta escoltar les vostres opinions i suggeriments, per la qual cosa no dubteu en contactar amb nosaltres per fer-nos-les arribar!

>