Sobre

Vox Technologies

Vox Technologies, amb seu a Barcelona, ​​pretén aportar el millor ensenyament vocal tant nacional com internacionalment, basat en tres pilars:

Tecnologia del cant amb Speech Level Singing

Speech Level Singing

Speech Level Singing és una de les tècniques amb més taxa d’èxit a tot el món. És utilitzada per celebritats com Stevie Wonder, Michael Jackson, Nicole Kidman, Whoopi Goldberg, etc.

Vox Technologies ha passat els rigorosos exàmens de l’organització Speech Level Singing i ha estudiat amb els seus majors exponents en l’ensenyament vocal, preparant-se així per poder ensenyar aquesta tècnica vocal.

Ser professors certificats d’Speech Level Singing garanteix a tots els nostres alumnes que estem a l’ordre del dia pel que fa a tècnica vocal, atès que l’organització ens exigeix ​​viatjar periòdicament a esdeveniments creats per l’organització, on ens ensenyen a tots els professors els nous avenços i descobriments en tècnica vocal, a més de seguir refinant els coneixements ja adquirits.

Tecnologia del llenguatge amb Neuro-Linguistic Programming

Per ensenyar qualsevol cosa, siguin habilitats o coneixements, no només cal ser un gran expert en la matèria. De fet no és un requeriment, atès que és més important el saber transmetre els coneixements. La Programació Neuro-Lingüística (PNL) estudia el llenguatge i la forma d’utilitzar-lo, per així poder usar-lo de forma eficient en el nostre dia a dia.

Programación Neuro-Lingüística

Hi ha persones que es guien més pel sentit visual, altres pel auditiu i altres per l’emocional. Aquest és un aspecte important per saber com enfocar cada explicació i cada concepte a l’hora d’ensenyar. La PNL també ens aporta eines per motivar les persones, entendre com pensen i així poder comunicar-nos de manera més eficient.

Vox Technologies posseeix el títol de Licensed Practicioner en PNL, aportant així aquesta complexa i útil tecnologia als nostres ensenyaments de tècnica vocal.

Tecnologia informàtica

En els dies que corren, no utilitzar la tecnologia informàtica és no utilitzar un avantatge bàsic per a l’ensenyament.

Amb una experiència de més de 10 anys en programació, Vox Technologies utilitza aquests coneixements per seguir ampliant la disponibilitat de la formació vocal al màxim de persones possible.

Vox Tools QRVox Tools AppStore

El primer pas és la nostra App Vox Tools per a dispositius Apple (iPod, iPhone i iPad), i ja estem desenvolupant eines especials per als nostres alumnes. A mesura que passi el temps podrem recol·lectar idees i suggeriments del major nombre de gent possible, incrementant així la qualitat de tot el que podem oferir.

>